Buddy Netwerk  →  Buddy StadsBal

Buddy StadsBal

Het Buddy StadsBal wordt een avond waarbij verhalen, ontmoetingen en samenwerkingen centraal staan. Buddy Netwerk maakt al bijna 35 jaar impact in regio Haaglanden door kwetsbare mensen te ondersteunen met een Buddy. Maar, we doen- én initiëren nog veel meer dan dat!

Met ruime ervaring op thema’s als eenzaamheid, mantelzorg, chronisch zieken, dementie, vrijwilligerswerk en duurzame impact, is het Buddy StadsBal hèt moment om te laten zien wie Buddy Netwerk is, wat we doen en wat jij (of je bedrijf) kan doen om samen nog meer impact te maken!

Wanneer: dinsdag 8 november 2022, van 17:30 – 23:00 uur
Waar: Amare, Den Haag
Hoe: koop een stukje stad als in Monopoly: een stadsdeel, wijk, straat of stadsgenoot en verzeker jezelf en je gezelschap van een plekje aan de Buddy Stadstafel!

Tijdens het Buddy Stadsbal ontmoet je diverse mensen en organisaties uit Den Haag en omliggende gemeenten, en staat het persoonlijke contact centraal. De kern van ons werk wordt tijdens deze avond gepresenteerd in de ‘Buddy Beleving’, Verrassende en prikkelende ervaringen waarbij de diverse kernwaarden van Buddy Netwerk op creatieve wijze naar voren komen.

Zien we je 8 november in Amare op het Buddy StadsBal? We kijken ernaar uit!

Ja, ik meld mij aan!