Buddy Netwerk  →  Muzikale wandeling van verbinding

Muzikale wandeling van verbinding

Op maandag 20 mei organiseert Buddy Netwerk i.s.m. het Residentie Orkest een muzikale stadswandeling in centrum Den Haag.

Het muziekstuk ”Alle Menschen werden Brüder” uit Beethovens Negende symfonie bestaat namelijk in mei 200 jaar. Op 7 mei 1824 ging dit bijzondere stuk in première en is inmiddels gegroeid tot een universele boodschap van verbinding en harmonie. Een relevante boodschap die Buddy Netwerk en het Residentie Orkest deze dag gezamenlijk uitdragen. Want muziek verbindt, en Buddy Netwerk verbindt al meer dan 35 jaar mensen aan elkaar in betekenisvol 1-op-1 contact!

Loop je mee in een muzikale wandeling van verbinding?

Het start- en eindpunt is voor de Grote Kerk in Den Haag. Tussen 11.00 en 14.00 kun je zelfstandig de wandeling starten en wandelen. Voor de Grote Kerk is een zichtbaar centraal punt waar je een routekaart ophaalt en uitleg krijgt over de wandeling. Let op, dit is een wandeling waar je bij de stops QR codes scant voor verrassende verhalen. Neem een telefoon mee met een werkende QR scanner.

Tussen 12.00 en 13.00 uur speelt Gijsbert Kok, stadsbeiaardier van Den Haag, op het carillon van de Grote Kerk o.a. fragmenten uit Beethovens Negende symfonie. Dit is live te volgen via een livestream.

Tijdens de wandeling zal er ook een filmpje te zien zijn van bastrombonist Wouter Iseger die in gesprek is met Gijsbert Kok. Beiden delen ze de liefde voor kerkklokken, Wouter is namelijk zelf naast bastrombonist bij het Residentie Orkest ook nog eens lid van het Utrechts Klokkenluidersgilde. Buddy Netwerk vertoont haar eigen brand film waarin activatie, iets doen voor een ander en betekenisvol contact centraal staat. Kijk je mee? De films worden op een bijzonder scherm vertoond!

*aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom mee te wandelen.

Delen op social media