Buddy Netwerk  →  Buddy Netwerk x Gabber Gala Boijmans

Buddy Netwerk x Gabber Gala Boijmans

Buddy Netwerk brengt sinds 1988 (ruim 35 jaar!) mensen bij elkaar voor een betekenisvol contact.

Een Buddy is een vrijwilliger, die fungeert als vriend of ‘gabber’ om naar een kwetsbaar maatje om te kijken en iets te doen voor een ander.

Wij zetten ons in voor kwetsbare mensen die gevoelens van eenzaamheid ervaren, beginnende dementie of een chronische/levensbedreigende ziekte hebben.

En nu zijn we het goede doel van de veiling van het enige echte Gabber Gala in Boijmans Rotterdam!

Daar zijn we maar wat trots op en we herkennen ons werk in de gabber cultuur. Want daar let je ook een beetje op elkaar en doe je soms wat voor een ander.

Opbrengst veiling

De opbrengst van de veiling tijdens het Gabber Gala gaat volledig naar het project Buddy Building.

Dit project is ontstaan in de COVID periode en is gericht op het versterken van het fysieke en mentale welzijn van jongeren.

Met een eerste editie in 2021 kijken we terug op een bijzonder project vol activiteiten die jongeren in de leeftijd van 17 t/m 25 jaar, inspireren, aanjagen en stimuleren om hun eigen dromen en talenten te ontdekken én ontwikkelen!

Met de bijdrage van het Gabber Gala kunnen wij in 2024 een tweede editie organiseren en op deze manier meer jongeren bereiken en hen elkaars gabber / Buddy te laten worden.

Want niets werkt beter dan een betekenisvol contact aangaan en elkaar af en toe een stapje vooruit te helpen.

Dank

Aan iedereen die een bijdrage doet aan ons mooie werk en achter onze missie staat om mensen aan elkaar te verbinden in betekenisvol contact.

Eens een gabber, altijd een Buddy! Interesse om ook Buddy te worden? Meld je aan via dit aanmeldformulier en wie weet tot snel.

 

Op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Volg Buddy Netwerk op LinkedIn, Facebook en Instagram.