Buddy Netwerk  →  Wie wij zijn

Wie wij zijn

Buddy Netwerk is een professionele vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de ondersteuning van volwassenen en kinderen met een chronische en/of levensbedreigende ziekte, ouderen die zich eenzaam voelen en/of een zeer gering sociaal netwerk hebben en mensen met beginnende geheugenproblemen en hun mantelzorgers. We duiden onze cliënten aan met de term ‘maatjes’. De ondersteuning van maatjes gebeurt via de inzet van professioneel opgeleide vrijwilligers (buddy’s). Ons motto “tijd, aandacht en versterking” staat centraal in onze dienstverlening.

Benieuwd naar onze maatschappelijke waarde van 2020? Bekijk de MAEX social handprint Buddy Netwerk

Klankbordgroep vrijwilligers

Het doel van de klankbordgroep is om vrijwilligers te betrekken bij onze organisatie. Bijvoorbeeld op het gebied van ons vrijwilligersbeleid. Wij kunnen gebruik maken van de ervaring en kennis van de individuele leden van de klankbordgroep. Zo komen we samen verder.

Buddy Corona Boek

Wij zijn trots op ons Buddy Corona Boek. In het Buddy Corona Boek staan alle initiatieven die Buddy Netwerk vanaf het begin van de coronacrisis heeft opgepakt in alle gemeenten waar wij actief zijn. Samen met plaatselijke partijen én onze vrijwilligers hebben wij heel veel cliënten verrast. Neem ook een kijkje: Buddy Coronaboek