Buddy Netwerk  →  Uitreiking Keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

Uitreiking Keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

Buddy Netwerk heeft woensdag 9 juni voor de uitvoering van haar vrijwilligersbeleid het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld weer behaald. Het keurmerk waarborgt dat de ruim 400 vrijwilligers bij Buddy Netwerk in goede handen zijn. Directeur Else Kodde ontving, samen met een van onze jongste én een van onze oudste buddy’s, het keurmerk uit handen van Anna Blom van PEP Den Haag.

Directeur-bestuurder Else Kodde: “Met dit keurmerk laten we zien dat ons vrijwilligersbeleid goed geregeld is én de vrijwilligers goed ondersteund worden om hun buddytraject succesvol te kunnen uitvoeren. Dankzij de inzet van onze deskundige vrijwilligers kunnen wij veel kwetsbare mensen ondersteunen.”

Het keurmerk is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) die voor vier jaar wordt toegekend. Ondersteuning in het proces naar het keurmerk werd geboden door PEP – kenniscentrum voor vrijwilligerswerk, informele (mantel)zorg, diversiteit en emancipatie in Den Haag. Het doel van het Keurmerk is bevordering van het werkplezier en het omgaan met elkaar van vrijwilligers en beroepskrachten door goedlopende werkprocessen.
We bedanken de werkgroep voor hun inzet en enthousiasme bij dit traject!

Buddy Mieke Cato (82 jaar) en buddy Lars Koedam (20 jaar)

Delen op social media