Buddy Netwerk  →  Het verhaal van Pim

Het verhaal van Pim

Pim is 43 jaar oud en sinds september 2021 actief als Buddy. Pim heeft als echte Brabander lang niet altijd in Den Haag gewoond, en sinds hij Buddy is bij Buddy Netwerk geeft hij aan: ”Door het contact met mijn maatje heb ik nu ook een familie in Den Haag.”

Waarom ben je Buddy geworden?

Ik ben Buddy geworden in de Covid-periode. Ik zag dat Buddy Netwerk vrijwilligers zocht en ik wilde graag in contact komen met de oudere generatie, in het bijzonder omdat mijn grootouders allemaal al een tijdje geleden zijn overleden.

Wat betekent het voor jou om Buddy te zijn?

Buddy zijn betekent voor mij dat ik nu ook in Den Haag familie heb; een lieve tante met wie ik een kop thee drink, samen naar het strand ga of die me vraagt de kelder te helpen leegruimen. Maar bovenal heb ik iemand met wie ik de zaken van het leven kan bespreken, ervaringen kan uitwisselen en van wie ik veel leer!

Wat brengt het jouw maatje dat jij er bent als Buddy?

Ik heb het haar gevraagd en zij zegt: “Fun. Plezier in ondernemen. Fris, veilig en vertrouwd, de ideale sfeer om de werkelijkheid onder de loep te nemen en echt te delen. Altijd gezellig en boeiend gezelschap.”